Games Minecraft Romania


You are not connected. Please login or register

Regulament Playeri

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Regulament Playeri on Sun Oct 04, 2015 8:03 am

Regulament Games-MCRO !
Reguli jucatori
Este strict interzis limbajul obscen pe chat (fie el de orice natura)
Este strict interzisa reclama de orice fel (fie linkuri catre youtube sau servere)
Este strict interzisa folosirea clientelor modate (exceptie fiind optifine shader mod si minimap) orice alt mod de a va avantaja fata de alti jucatorii sunt strict interzise si se platesc cu banarea pe sectiunea respectiva.
Este strict interzisa constructia unui turn de 1x1 pe server
Este interzisa exploatoarea bug-urilor fie ele de la server sau de la Minecraft, este de preferat raportarea lor pe forum si raportarea imediata a persoanelor ce se folosesc de bugul respectiv in mod abuziv.
Este interzisa formularea cuvintelor mai mari de 3 caractere cu CAPS LOCK
Este strict interzis sa acuzati jucatorii de hack pe chatul public sau al factiunilor (de orice natura)
Este strict interzisa folosirea hitbox-ului in pvp (f3+b), folosirea lui se pedepseste cu jail de pana la 2 zile.
Este strict interzis folosirea mai multor conturi pe acelasi ip, maximul fiind de 3. In momentul in care un jucator are 3/3 conturi poate primi avertizment.Logarea de pe mai mult de 3 conturi de pe clasa respectiva de ip duce la banarea celor 3 conturi si ip-ul propiu zis.
Este strict interzis sa exploatati bug-urile ce tin de versiunile mai noi (1.Cool cele cu usile, si trapdoor-urile.
Este strict interzisa aducerea playerilor de pe alte server prin reclama sau spam.
Este strict interzisa jignirea staff-ului de pe server intr-un cat orice cuvant ce reprezinta o ofensa asupra unui membru din staff jucator va primi mute permanent sau ban. (depinde de gravitatea situatiei)
Este strict interzis sa faceti team cu heckari.
Este strict interzis accesul jucatorilor ce nu au donat in end, admini care aduc jcuatorii in end vor primi remove global+parola schimbata in lobby-uri
Este strict interzis sa va deconectati in timpul luptei, pe server fiind deja implementat combat-logul. (veti primi kill si ban 10 minute)
Este strict interzis sa dati sethome in casele jucatoriilor fara acordul lor. (primiti jail 2 zile)
Este strict interzis sa oferiti jcuatoriilor din kitul dvs daca ati donat, in cazul multiplicari kitului toti cei implicati vor primi ban si parola din lobby va fii schimbata.
Este strict interzis sa folositi orice contine un kit de donator (Mere op / armura / pantaloni / papuci s.a.m.d) daca nu ati donat.Cei ce vor incalca aceasta regula vor fi sanctionati cu ban.
Este strict interzis sa redenumiti kit-ul pentru care ati donat.Riscati warn / confiscarea kit-ului.
Este strict interzisa schimbarea unui caracter din nume pentru a scapa de ban, odata ce ati primit ban si continuati cu accelasi nume in secunda urmatoare clasa dvs de ip va fi interzisa iar un administrator va verifica log-urile cu clasele anterioare de ip.
Este interzis sa cereti grade pe server de la admini/operatori/co-owneri/owneri (Puteti primi ban sau mute permanent)
Este strict interzis sa cereti iteme sau facilitati de la admini precum: repararea itemelor sau enchantarea acestora, puteti primi jail sau ban instant (in cazul exagerari)
Este strict interzis sa acceptati ca un donator sa va dropeze iteme/kit-uri.Cei ce nu raporteaza asemnea incidente se pot trezi cu ban global si parola schimbata in lobby-uri.
Este strict interzis sa folositi comanda bukkit me / mc me.Cei ce incalca aceasta regula vor si sanctionati cu ban.
Este strict interzis sa faceti spam de orice natura (comenzi,chat)
Este strict interzisa folosirea "fantaniilor sau altor metode" de a sta afk pe server fara sa fie inregistrat.
Este strict interzisa raportarea falsa sau neimportanta a evenimentelor pe helpop.
Este strict interzis orice tip de trap.Cei ce incalca aceasta regula vor fi sanctionati cu 12h jail.
Pe faction sethome-ul este interzis in baza altei factiuni mai mult de 2 zile, dupa 2 zile un admin va poate sterge home-ul.ATENTIE!
Cei care vor sa faca Cerere de Helper vor scrie urmatorul cod la punctul numarul 9:
-GMCRO


Reguli Donatorii
Toti donatorii sunt obligati sa citeasca acest regulament, ca prin urmare orice modificare adusa acestui regulament in orice zi si orice ora trebuie citata cu atentie!
Sunteti nevoiti sa respectati regulamentul jucatoriilor + acest regulament cu sintaxe speciale.
Nu aveti voie sa faceti abuz de nici un fel de gradul pe care il aveti, ca si donatorii sunteti tot jucatori si sunteti tratati ca un jucator.
Folosirea hackurilor duce la eliminarea gradului + pedepsele aplicate jucatoriilor.
Folosirea modurilor pentru spawnarea itemelor cu un enchant peste limita si multiplicarea itemelor duce la banarea clasei de ip si schimbarea parolei din lobby.
Nu aveti voie sa ajutati jucatorii cu iteme sau blocuri de constructie (fie ei prieteni, fratii) Fiecare jucator ce doreste facilitati trebuie sa doneze.
Nu aveti voie sa faceti abuz de bug-urile ce tin de gradul vostru, ca drept urmare veti primi remove.
Nu aveti voie sa cereti up de la grad, pentru acest lucru aveti aici link catre topicul cu timpul minim pentru up <click>
Nu aveti voie sa va dati bine pe langa gradele mai mari pentru up, favoruri.
Odata ce ati favoirzat un jucator/alt donator si i-ati ajutat cu iteme/raspuns fara logica la reclmatii aveti toate sansele sa primit remove (toti cei implicatii)
Nu conteaza vechimea ce o aveti pe server, odata ce ati fost sanctionati asteptati pana la ridicarea sanctiunilor pentru up.
Ca si donator, este strict interzisa interactionarea prin tp cu vanish la youtuberi ce filmeaza pe server fara acordul lor (sau daca va cheama ei) Puteti primi remove ei fiind instariti sa faca acest lucru in cazul abuzurilor adminilor pe chat sau ce vin cu force tp la ei.
Donatorii nu au voie sa falsifice datele de donatie sau datele clientlui cum ar fi: timpul petrecut pe server sau numarul facturii (daca a fost donatie automata)
Donatorii nu cumpara grade mai mari de admin, orice suma propusa nu va fi acceptata, nici un donator nu va avea acces la world edit sau comenzi administrative.
Regulament staff
Bine inteles ca si celelalte 2 regulamente (cel al donatorilor si cel al jucatorilor) si acest regulament este compus din note aduse lor, incalcarea vre-unei reguli de acolo poate duce la sanctionarea pe forum.
Gradele mai mici de operator:
Nu au voie sa ia decizi asupra gradelor de pe server, singurele lor atributii sunt acelea de a ajuta jucatorii pe server si mentinarea "curateniei" pe server. Pe forum membri ce detin grade de la Helper pana la Admin vor avea acces sa voteze pro/contra la cererile de helper.
Orice favorizare sau banare a unui utilizator fara dovada va fi pedepsita cu remove din functie la jucator.
Atunci cand sunt banati jucatori trebuie semnat eX: /ban mujdii Grief -TheLink Odata ce v-ati semnat un operator/admin poate verifica baza de date si poate afla motivul banari respectivului jucator in cazul unei reclamatii pe forum din partea banatului.
Atuncai cand ati decis sa luati o decizie asupra unui jucator folositi comanda /me si anuntati pe server actiunile voastre, staff-ul si jucatorii trebuie sa stie.
Cei ce detin grade mai mici de operator nu pot beneficia de grad pe forum garantat de serverul mcx, doar gradele mai mari de Operator pot beneficia de staff pe forum odata cu noul regulament al forumului.
Limbajul unui membru din staff trebuie sa fie cat mai decent, in cazul unei probleme este necesar sa fiti cat mai obiectivi fata de conflictele ce pot aparea.
Limbajul staff-ului pe chatul de pe server sau pe skype in particular sau pe retelele de socializare nu trebuie sa contina jigniri de nici un fel.In cazul glumelor de pe skype admini pot primi un avertizment atunci cand cele doua parti decid ca se afla in confilcte de interese.
Odata ce ati strans 3 avetizmente de la un operator nu aveti voie sa va impotriviti sanctiunilor, toti cei ce nu respecta regulamentul vor fi banati.
Cei cu grad sub Operator+ nu au dreptul sa raspunda la cererile de recuperari. Cei ce vor incalca aceasta regula vor fi sanctionati cu WARN pe forum + evidenta warn pe server.

Operatorii:
Ca si operator aveti putere de decizie limitata, puteti accepta doar helperi si nu aveti voie sa dati grade/op pe server nimanui.Nu aveti voie sa portati gradele jucatoriilor pe alt nume sau sa dati permisi jucatoriilor, odata ce una dina aceste reguli au fost incalcate riscati banarea contului si in cel mai bun caz veti ramane doar pe serverele de minigame-uri fara ban.
Lucrarile cu world editu efectuate de operatorii nu pot depasi 150x150, daca lucrarea facilitaza in vre-un fel jucatorii atunci riscati sa luati remove sau demote la un grad mai mic.
Nu aveti voie sa ajutati cu world editu jucatorii sub nici-un fel!
Pe server nu aveti voie sa faceti spam, nu aveti voie sa faceti reclama la canaele de ytb.
Nu aveti voie sa va dati pareri asupra membrilor staff-ului si nici sa cerisiti up, ca si la gradele anterioare un operator poate primi up doar dupa o perioada de timp bine estimata. <click>

Co-Owneri:
Ei pot lua decizi asupra gradelor dar nu pot da gradul de op, pota accepta membri in staff doar incepand de al gradul de op. Deasemenea co-owneri pot face oricand modificari la regulamentul jucatoriilor facand o adnotare pe server.
Decizile co-ownerilor sunt limitate, nu au acces la fisiere administrative si nici la panouri de monotorizare.

Manageri:
Manageri au putere absoluta, pot lua decizi importante ca si un owner, pot da gradele de operator doar dupa ce cantidatul va trece pintr-un test special <click>
Acesita au acces la fisiere administrative, si panouri de monotirzare.
Orice actiune a unui manager ce reprezinta un interes de importanta comuna cu serverul trebuie raportat ownerilor mujdii, thelink.
Nici un manager nu are voie sa dea tag-uri mai mari de Operator pe server, gradele de co-owneri se decid de catre mujdii si thelink.
Acest regulament contine toate detaliile pe care trebuie sa le luati in calcul cand jucati pe server, odata cu inaintarea in grad atributile se schimba si regulamentului la fel.
Ne rezervam dreptul de a modifica acest regulament in orice moment, ca si jucator este necesar sa fie citit![*]Administratia Games MCRO isi rezerva dreptul de a modifica aceasta lista oricand fara a anunta schimbarile!!

View user profile http://games-mc-ro.board-directory.net

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum